dojave-united
Ukucajte svoj user name i pasword da se logirate zatim procitaj ponudu na baneru koji se krece

EXPEKT KAKO DA UZMETE 50 eura BONUSA I DA SE KLADITE ONLINE NA EXPEKT KLADIONICI DETALJNO OBJASNJENJE

Go down

EXPEKT KAKO DA UZMETE 50 eura BONUSA I DA SE KLADITE ONLINE NA EXPEKT KLADIONICI DETALJNO OBJASNJENJE

Post  Admin on Mon Oct 25, 2010 9:10 amKLIKNI TU KASNIJE DA SE REGISTRIRAS http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=49245&bid=3428

Sportsko klađenje na Expekt

Prvo što ugledate kad učitate stranice ove kladionice je geografska karta Europe u sivom tonu na bijeloj podlozi i porazbacani bedževi – zastavice pojedinih država. Intuicija nam kaže što je to, ali ne mislite puno jer pogledom uprtim na dio karte gdje se nalazite gledate ima li vaša država bedž. Da budem potpuno jasan, riječ je o ponudi jezika za sučelje. Sam broj svjetskih jezika iznosi 26, a kako je Expekt poznat po konstantnim unaprjeđivanjima svoje usluge (i web stranica) ne sumnjam da taj broj podržanih jezika neće rasti. Od ex-Yu jezika u ponudi su slovenski i hrvatski. Sama hrvatska verzija, tj. prijevod stranice je vrlo kvalitetan – vjerojatno izvorni govornik koji je jako dobro odradio svoj posao. Korak dalje (za igrače iz Hrvatske) je i mogućnost vođenja svojeg korisničkog računa i u hrvatskoj valuti – kuni.

Registracija u kladionici Expekt

Registracija na Expekt ne oduzima puno vremena. Za otvaranje korisničkog računa sa sučeljem na hrvatskom jeziku potrebno je posjetiti Ekpekt, odabrati jezik klikom na opisanu zastavicu kliknuti na gumbić “Registracija” i ispuniti formular.

Potom provjerite mail i učinite što vas već traži (ili klik na link ili da uneste specijalno generirani kod za aktivaciju računa) i to je gotovo. Možete staviti novac na račun i postaviti prvu okladu. A za njom odmah i drugu.

Uplata/isplata novca u Expekt Kladionicu

Uplatiti možete kreditno/debitnim karticama Visa, Visa Electron i MasterCard; bankovinim transferom i web novčanim servisom Moneybookers. Moguća je i uplata Paysafe pre-paid karticom, ali za naše igrače najvažnije su prve navedene metode uplate. Na uplate bankovnim transferom ćete morati pričekati da vam novac sjedne na račun, ali su ostale navedene metode instantne pa vas ništa ne sprječava da odmah krenete na postavljanje vaše oklade.

Isplate se mogu izvršiti na kreditno/debitne kartice Visa i MasterCard, Moneybookers web novčani servis i na vaš račun u banci bankovnim transferom.

Zbog jednostavnosti i brzine (instant transfer novca pri uplati), te sigurnosti i nepostojanju provizijskih izdataka moja topla preporuka je Moneybookers novčani servis.

Expekt vas može tražiti dokaz o identitetu, ali ako je riječ o bankovnom transferu dovoljno im je da se osobi podaci (prezime i ime) koje ste naveli u registracijskom formularu podudaraju s podacima vlasnika računa u banci.

Expekt Kladionica Bonus

Postoji bonus dobrodošlice na pri uplaćeni iznos u visini od 100% do €50 uplate.

Za svoje korisnike Expekt ima dodatne pogodnosti i bonuse koji se povremeno pojavljuju, sporadično sezonski ili u pravilnim razmacima, pa ih treba svako malo provjeravati i po mogućnosti iskoristiti. Prosječnom kladioničaru ne bi trebalo biti iskoristiti ih poštujući sve uvjete za korištenje bonusa.

Ponuda Kladionica

Ponuda u Expekt kladionici je bogata i uključuje klađenje na više od 20 sportova i društvenih kategorija. Tečajevi su u pravilu viši od prosjeka: profitabilna margina na atraktivne događaje je spuštena na 6-7%, a na manje atraktivne je ipak prosječna 8-12%. Koeficijenti su relativno stabilni i ne ruše ih brzo. Ponuda na predstojeće događaje je prosječno 4-5 dana prije samog događaja. I ovdje ima varijacija: atraktivni su događaji postavljeni ranije dok su manje atraktivni postavljeni dan-dva prije termina. Na određene događaje može se pronaći i različite razrade tipova oklade. Ovisno o atraktivnosti događaja možete pronaći osim fikseva ponude na azijski hendikep, točni rezultat, ishod poluvremena, crvene i žute kartone… (npr. na utakmice nogometne Lige prvaka i preko 30 opcija) Zastupljeni su i američki sportovi/lige, a ovdje se može uputiti i jedna zamjerka: tečajevi na ove događaje su često prekasno postavljeni – katkad tek nešto više od 10-12 sati prije termina.

Gledajući po sportovima najizdašnija je ponuda neprikosnovenog nogometa gdje se možete kladiti na gotovo sve europske lige, a od najjačih nogometnih saveza i na druge i treće lige. Kako je Expekt švedska tvrtka, tako je i ponuda švedskog (skandinavskog) nogometa zastupljena sve do regionalnog ranga natjecanja. Ponuda nogometa na Expektu obuhvaća redovno i utakmice slovenske i hrvatske lige a i ligu Srbije i BiH (iako samo povremeno). Expekt nudi i SuperToto igru – prognoziranje ishoda 14 ponuđenih utakmica za maksimalni iznos od €100 000.

Osim klađenja Expekt ima i superbogatu ponudu popratnih igara na sreću koji nemaju usko veze s klađenjem. Kako sam naveo u uvodu, puno rade na promoviranju svojeg pokera. Dok ćete za igranje pokera trebati skinuti poker klijent program, za ostale igre vam je dovoljan web browser i instaliran Flash.

Postavljanje oklade

Postavljanje oklade je vrlo jednostavno. Pošto ste se uspješno logirali u gornjem lijevom kutu na sivoj pozadini bijelim slovima ćete vidjeti svoje korisničko ime i podatke o stanju računa, a u središnjem dijelu ekrana izdvojene vijesti i linkove na ponudu po sportovima.

Na vrhu stranice pod linkom početna | sport događaju se male promjene u uskoj traci ispod tog linka, a u toj traci nađete daljnji link “Koeficijenti” koji vam otvara sveukupnu ponudu u središnjem dijelu i to poredanu po terminu s najskorijim na vrhu.

U tabličnom pregledu navedeno je vrijeme do kad se događaj može igrati (do samog početka termina), sam događaj, kategorija/vrsta natjecanja (sport, liga, turnir) i naravno koeficijenti fikseva (1 x 2). Ako događaj ima dodatnu ponudu ishoda (za utakmice nogometne Lige prvaka i preko 30 dodatnih ishoda), to je naznačeno izvan tablice u retku događaja brojem dodatnih ishoda (npr. +30).

Ako se kladite na fikseve, dovoljno je kliknuti na koeficijent pa vam se u tom trenutku u lievom dijelu ekrana generira listić s tim događajem i tim igranim ishodom. Moguće je single klađenje i kombinirano (akumulirano) klađenje, te različiti sistemi klađenja ovisno o broju izabranih događaja. PAŽNJA: Ako idete na sistemski listić, svaka kombinacija je uplaćena iznosom utipkanim u donju kućicu. Expekt stvarno nudi veli broj sistema i načina klađenja. Kad ste utipkali i iznos uloga, kliknete na gumbić potvrdi i oklada je postavljena!

Najmanja uplata na listić je u iznosu od €0,10 bilo da se radi o single okladi ili combo listiću.

Pronalaženje željenog događaja iz šume ponuda događaja olakšava i filtriranje po sportu, a unutar sporta (ako je i onda ponuda preširoka) i po ligama. Također se događaji mogu pogledati osim po vremenima početaka i po visini koeficijenta (najviši i najniži).

Podrška korisnicima

Do profesionalno odrađene korisničke podrške, dobre i brze, pristupa se putem live chata (na engleskom jeziku) ili elektronske pošte:

support@expekt.com

Podrška je osigurana 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Još jedna prednost je i podrška na hrvatskom jeziku ali ograničena radnim vremenom (od 9 do 17) na adresi:

support.hr@expekt.com

Odgovori slijede unutar 24 sata.

Omogućeno je korisnicima i korištenje 10 besplatnih SMS izvještaja o odigranom listiću, apreko toga se naplaćuje 0,50 €/SMS dok je izvješće na e-poštu besplatno.

Zaključak

Expekt je dobra kladionica, kako za početnike u internetskom klađenju, tako i za one koji imaju u tome već staža. Dobri tečajevi i velika ponuda joj osiguravaju tu ocjenu. Ima tu još mjesta za dodatna poboljšanja, ali i ovakva kladionica kakva je sad izdižu je iz prosjeka. Svaki internetski kladioničar će doći (ili bi trebao doći) ako ništa onda vidjeti i osjetiti zašto je ova među 10 najpopularnijih kladionica. Okružje je iznimno ugodno i zabavno, pa to shvatite kako god hoćete. Ova kladionica ima moje tople preporuke.

http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=49245&bid=3428

http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=49245&bid=3428

Admin
Admin

Posts : 1067
Join date : 2010-10-20

http://dojave-united.freeforums.biz

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum