dojave-united
Ukucajte svoj user name i pasword da se logirate zatim procitaj ponudu na baneru koji se krece

STA DOBIJATE U VIP PRETPLATI ZA 39 EURA MESECNO

Go down

STA DOBIJATE U VIP PRETPLATI ZA 39 EURA MESECNO Empty STA DOBIJATE U VIP PRETPLATI ZA 39 EURA MESECNO

Post  Admin on Wed Oct 20, 2010 1:30 pm

STA VI DOBIJATE TAMO ?

2 DO 3 NAJSIGURNIJA PARA DOJAVA /PRELAZA KOJI SU NAM POSLALI SERVISI ZA DOJAVE NA TEST A KOJI SU DO SADA IMALI MINIMUM 70 % USPESNOSTI.

KVOTE KOEFICIJENTI JEDNE UTAKMICE NA TOM DELU SAJTA NIKADA NISU ISPOD DVA . PONEKADA UKUPNA KVOTA SVE TRI UTAKMICE JE I IZNAD 30 A U PROSEKU NAJMANJE STO CETE DOBITI TAMO JE DUBL KVOTA MINUMUM 5,00.

KOLIKO CESTO POSTAVLJAMO DOJAVE I KOLIKO DOJAVA IMAMO U TOM DELU SAJTA ?

DOJAVE SE POSTAVLJAJU 3-4 DANA U SEDMICI ( OBAVEZNO IH IMA ZA VIKEND ) STO CE RECI UKUPNO UTAKMICA SIGURNIH IMA NAJMANJE 24 SIGURNE UTAKMICE KOJE SE POSTAVLJAJU NA SAJT I VI IH DOBIJATE NAJMANJE 2 CHASA PREPOCETKA UTAKMICE.

ODAKLE SU IZVORI DOJAVA ?

MINIMUM 70 % USPESNI SAJTOVI I BLOGOVI KOJI SU VAM NAPRAVILI VEC NOVAC U FREE DOJAVA DELU SAJTA NA GLAVNOJ STRANICI. DOGOVOR SA NJIMA JE DA NE GOVORIMO CIJJA JE KOJA DOJAVA JER NEKI OD NJIH PRODAJU JEDAN SINGL ZA CENU OD PREKO 200 DO 500 EURA STOGA NJIHOVA IMENA NECEMO OTKRIVATI DOK JEDAN OD NJIH NE POKAZE 100 % USPESNOST , TADA CE PORED NJEGOVE DOJAVE STAJATI I IME SAJTA /BLOGA I OZNAKA 10/10

KOLIKO CE VAS TO KOSTATI CENA MESECNE PRETPLATE ?

39 EURA JE MESECNA PRETPLATA DA BI DOBIJALI PAROVE I POSTALI POBEDNIK.PLACANJE PREKO WESTERN UNIONA I PAY PALLA.ZA PODATKE OKO UPLATE OBRATITE NAM SE NA EMAIL DOJAVE-UNITED@HOTMAIL.COM . NA TAJ EMAIL NEMOJTE NAM TRAZITI NAJSIGURNIJE PAROVE AKO NISTE PLATILI IMATE DOVOLJNO TIPOVA I FREE DOJAVA NA GLAVNOJ STRANI SAJTA NE BUDITE NEZAHVALNI.

ZASTO PRODAJETE TE DOJAVE ZASTO IH NE DAJETE I DALJE BESPLATNO ?

SVAKOGA DANA NA SAJTU UKOLIKO IMA DOVOLJNO SHARE LIKE KLIKOVA I NOVIH CLANOVA GRUPE MI STAVLJAMO NA SAJT FREE DOJAVE PRE POCETKA MECA. MEDJUTIM PONEKADA VAM JE PRETESKO DA KLIKNETE NA SHARE I MI GUBIMO OD POSETA TADAA SERVISI NISU ZAINTERESOVANI DA PROMOVISU SVOJE USLUGE KOD NEKOG BEZVEZNOG SAJTA /BLOGA KOJI NEMA NI 200 POSETA NA DAN. STOGA SMO ODLUCILI DA ZA NAJOZBILJNIJE KLADIONICARE OMOGUCIMO SAMO NAJBOLJE TIPOVE ZA KOJE NAKON DOBITKA MI OBICNO ISPLACUJEMO NOVAC POSTOTAK OD UPLATE TIM SERVISIMA.DEO NOVCA SE KORISTI I ZA OTKUP DOJAVA OD SKUPIH ALI ZA NAS DOKAZANIH SERVISA KOJI ZELE BAR 30 % UNAPRED NOVAC A DAJU NAM DOJAVE PO SMANJENOJ CENI OD 50 % . OSTATAK NOVCA KOJI SE SAKUPI NA OVAJ NACIN IDE ZA REKLAMU SAJTA I ADMINISTRATORE KOJI 24 CASA NA DAN RADE NA OVOME SAJTU. SLAOZICETE SE DA IPAK DANAS SE SVE PLACA U ZIZVOTU ONO STO JE KVALITETNO ALI MI SMO KVALITET ZA SVE VAS OMOGUCILI PO JEDNOJ VEOMA PRISTUPACNOJ I FER CENI.


NAS BONUS

UKOLIKO SE ODLUCITE ZA MESECNU PRETPLATU KADA PRODJU SVA DVA ODNOSNO TRI PARA U TOKU DANA , OBAVEZUJETE SE DA NAM PLATITE BONUS PORED POCETNIH 39 EURA. PRIMER BONUSA UKOLIKO JE UKUPNA KVOTA DUBLA RECIMO 7 DUZNI STE DA NAM PLATITE ZA NASTAVAK SARADNJE DOPUNSKIH 49 EURA. MNOZI SE UKUPNA DOBITNA KVOTA PUTA 7 EURA TAKO DA UKOLIKO JE UKUPNA KVOTA RECIMO 10 VI STE NAM DUZN ZA NASTAVAK SARADNJE 70 EURA STO NARAVNO NECE BITI PROBLEM UKOLIKO STE PROFESIONALNI IGRAC KLADIONICE A NE NEKO DETE KOJE IGRA SA DZEPARCEM OD RODITELJA.

VASA OBAVEZA : OD 17.10.2010 IMATE OBAVEZU DA SKENIRATE UPLATNICU KOJU STE PLATILI I NA NJOJ DA NAPISETE UPLATA ZA VIP DEO SAJTA SVOJOM RUKOM NE KOMPJUTERSKI. IMATE I OBAVEZU DA SKENIRATE DOBITNI LISTIC I POSALJETE NAM GA ISTO NAPISANO RUKOM NA NJEMU USPESNE DOJAVE OD SAJTA www.dojave-united.com

Primer slike imate ovde samo sto cete ovo napisati rukom ili kao sto vidite na nasem videu na glavnoj strani da ne ostetite listic samo postavite preko njega neku vizit karticu ili hartiju i na njoj napisite ovo sto Vam trazimo. Ove obaveze su malo naporne ali to je i za Vase dobro jer sto vise klijenata imamo to vise novaca imacemo za prelaze i za nove dojave.
STA DOBIJATE U VIP PRETPLATI ZA 39 EURA MESECNO BRIZ%20PRELAZ

Ko ne ispuni ovu obavezu u roku od 24 casa nakon utakmica automatski gubi clanstvo i biva baniran sa sajta a clanarina mu propada.

Admin
Admin

Posts : 1067
Join date : 2010-10-20

http://dojave-united.freeforums.biz

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum