dojave-united
Ukucajte svoj user name i pasword da se logirate zatim procitaj ponudu na baneru koji se krece

STA DOBIJATE AKO PLATITE 19 EURA ZA NAS TIKET DANA MESECNU PRETPLATU?

Go down

STA DOBIJATE AKO PLATITE 19 EURA ZA NAS TIKET DANA MESECNU PRETPLATU? Empty STA DOBIJATE AKO PLATITE 19 EURA ZA NAS TIKET DANA MESECNU PRETPLATU?

Post  Admin on Wed Oct 20, 2010 1:45 pm

NOVO UKOLIKO UZMES BONUSE ONLINE KLADIONICA I OTVORIS ONLINE RACUN PREKO NJIHOVIH BANERA KOJI SU NA GLAVNOJ STRANI FORUMA NAJNIZE NA STRANICI DOBIJAS MESECNU PRETPLATU NA OVU USLUGU BESPLATNO !!!
NE ZNAS KAKO ? EVO OBJASNJENJE DETALJNO : KAKO DA OTVORIS ONLINE RACUN ZA KLADJENJE OBJASNJENJE KLIKNI NA LINK http://dojave-united.freeforums.biz/online-kladjenje-besplatne-dojave-ako-se-kladite-preko-nas-f10/

NAS TIKET DANA MESECNA PRETPLATA 19 EURA+ANALIZE KAO BONUS

Ovo nisu dojave vec nasi predlozi sta je najsigurnije da odigrate u toku dana kvota minimum iznad 5 svakoga dana kao bonus za uplatu dobijate i ulaz svakodnevno bez slanja SMS-a i za deo foruma ANALIZE DANA. Placanje je za mesecnu pretplatu i kosta jednokratno 19 eura nemate druge novcane obaveze ka nama.

ULAZ U DEO SAJTA GDE SKORO SVAKI DAN POSTAVLJAMO MINIMUM UKUPNU KVOTU 5

Dali su to dojave ? To je miks dojava od dojavljivaca koji su prosli samo jednu ili maksimum dve dojave zaredom koje su nam poslali ( kvalitetnije izvore trazite u VIP pretplati ) + neke nase profesionalne prognoze sveukupno kvota iznad 5

Dali ce biti prelaza tu ? Da jednom do dva puta mesecno postavljamo i prelaze sa 60 % uspesnosti

Kako to deluje ? Placate 19 eura , skenirate uplatnicu posaljete nam je dobijate password za ulaz u deo sajta gde je mesecna pretplata i prepisujete.

Kada se postavljaju utakmice ? Barem dva sata pre pocetka meca obicno od 14.00 do 15.00 .Vi se samo logujete sa user name i passwordom i gotovo nema cekanja na email ili sms.

Dali treba da platim naknadno jos nesto u ovoj pretplati ? Ne to je sve za ceo mesec.Ako ste zadovoljni nakon toga mozete probati VIP pretplatu i zaraditi vise novca.

NAPOMENA: UKOLIKO BUDETE IGRALI PO NASIM UPUTAMA FLAT STAKE primer svaki dan po 100 eura DOSADA NIKADA NISMO BILI U MINUSU. DOVOLJNO JE DA OD 5 PUTA VAMA DVA PUTA SA PREDLOZIMA IZ MESECNE PRETPLATE NAPRAVIMO NOVAC I VI STE VEC DUPLIRALI POCETNI ULOG.

PRIMER PROSECNA KVOTA 5 ( +/- 20 % )

1 tiket GUBI = -100 eura

2 TIKET GUBI = -100 EURA

3 TIKET GUBI = -100 EURA

4 TIKET DOBIJA = +500 EURA

5 TIKET DOBIJA = + 500 EURA

_____________________________

Napravite sada racunicu sami Imate minus od 300 EURA + ULOG 200 EURA za DOBITNE = UKUPNI MINUS 500 EURA

UKUPNI PLUS 1000 EURA SADA ODUZIMATE MINUS OD 500 EURA I OSTAJE VAM CIST DOBITAK OD 500 EURA

RAZUMETE SADA ? I DA SAMO JEDAN TIKET OD 5 BUDE DOBITAN VI NE GUBITE NISTA A KOD NAS OBICNO JE SITUACIJA SLEDECA :

1 tiket GUBI = -100 eura

2 TIKET GUBI = -100 EURA

3 TIKET DOBIJA = +500 EURA

4 TIKET DOBIJA = +500 EURA

5 TIKET DOBIJA = + 500 EURA

_____________________________

UKUPNI MINUS =200 EURA + ULOG 300 na zadnja tri dobitna tiketa = MINUS OD 500 EURA ( ULOG )

DOBITAK = 1500 EURA MINUS 500 EURA VASEG ULOGA = CISTI PROFIT 1000 EURA
ZATO SPOKOJNO IMATE POSLA SA PROFESIONALCIMA KOJI ZIVE OD KLADIONICE I NECEMO DOZVOLITI DA BUDETE GUBITNIK.

NAJAVITE SE NA EMAIL MESTA SU OGRANICENA PO OVOJ PROMOCIONALNOJ CENI I VAZICE SAMO ZA NOVIH 100 CLANOVA KOJI SE PRIJAVE NAKON TOGA NAJAVLJUJEMO POSKUPLJENJE OD 100 % ZA NOVE CLANOVE ZA MESECNU PRETPLATU.

VASA OBAVEZA : OD 17.10.2010 IMATE OBAVEZU DA SKENIRATE UPLATNICU KOJU STE PLATILI I NA NJOJ DA NAPISETE UPLATA ZA VIP DEO SAJTA SVOJOM RUKOM NE KOMPJUTERSKI. IMATE I OBAVEZU DA SKENIRATE DOBITNI LISTIC I POSALJETE NAM GA ISTO NAPISANO RUKOM NA NJEMU USPESNE DOJAVE OD SAJTA www.dojave-united.com

Primer slike imate ovde samo sto cete ovo napisati rukom ili kao sto vidite na nasem videu na glavnoj strani da ne ostetite listic samo postavite preko njega neku vizit karticu ili hartiju i na njoj napisite ovo sto Vam trazimo. Ove obaveze su malo naporne ali to je i za Vase dobro jer sto vise klijenata imamo to vise novaca imacemo za prelaze i za nove dojave.
STA DOBIJATE AKO PLATITE 19 EURA ZA NAS TIKET DANA MESECNU PRETPLATU? BRIZ%20PRELAZ

Ko ne ispuni ovu obavezu u roku od 24 casa nakon utakmica automatski gubi clanstvo i biva baniran sa sajta a clanarina mu propada.
Admin
Admin

Posts : 1067
Join date : 2010-10-20

http://dojave-united.freeforums.biz

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum