dojave-united
Ukucajte svoj user name i pasword da se logirate zatim procitaj ponudu na baneru koji se krece

STA DOBIJATE AKO PLATITE 25 EURA SINGL DOJAVU DANA MEC ZA MEC

Go down

STA DOBIJATE AKO PLATITE 25 EURA SINGL DOJAVU DANA MEC ZA MEC Empty STA DOBIJATE AKO PLATITE 25 EURA SINGL DOJAVU DANA MEC ZA MEC

Post  Admin on Wed Oct 20, 2010 1:56 pm

DOJAVA SINGL PLACANJE MEC ZA MEC CENA 25 EURA

PONUDA KOJU NESMETE PROPUSTITI : DOJAVA DANA OD IZVORA KOJI SU SE DOKAZALI I PROSLI TEST KVALITETA ODNOSNO PROSAO MINIMUM 3 UTAKMICE ZAREDOM KVOTA 2 DO 3.5 ZA SAMO 25 EURA PLACANJE UNAPRED. UKOLIKO DOJAVA IPAK NE PRODJE STO SE VEOMA RETKO DESAVA DOBIJATE OD NAS VIP STATUS NASU MESECNU PRETPLATU KOJU INACE NAPLACUJEMO 39 EURA(OBUHVATA ULAZ U ANALIZE,NAS TIKET DANA I VIP DOJAVE ). PONUDA PO OVOJ NISKOJ CENI VAZI DO KRAJA MESECA.
NAKON SVAKOG MECA POVECAVAMO NASU NAGRADU ZNACI PRVI PUT JE 25 EURA, NAKON TOGA 40 , SLEDECA JE 70 EURA I TAKO REDOM POVECAVAMO NAGRADU ZA NAS BONUS NAKON TOGA ZA SVAKU DOJAVU + 50 EURA U PRIMERU ZA CETVRTU USPESNU DOJAVU PLATICETE NAM 120 EURA.

VASA OBAVEZA : OD 17.10.2010 IMATE OBAVEZU DA SKENIRATE UPLATNICU KOJU STE PLATILI I NA NJOJ DA NAPISETE UPLATA ZA VIP DEO SAJTA SVOJOM RUKOM NE KOMPJUTERSKI. IMATE I OBAVEZU DA SKENIRATE DOBITNI LISTIC I POSALJETE NAM GA ISTO NAPISANO RUKOM NA NJEMU USPESNE DOJAVE OD SAJTA www.dojave-united.com

Primer slike imate ovde samo sto cete ovo napisati rukom ili kao sto vidite na nasem videu na glavnoj strani da ne ostetite listic samo postavite preko njega neku vizit karticu ili hartiju i na njoj napisite ovo sto Vam trazimo. Ove obaveze su malo naporne ali to je i za Vase dobro jer sto vise klijenata imamo to vise novaca imacemo za prelaze i za nove dojave.
STA DOBIJATE AKO PLATITE 25 EURA SINGL DOJAVU DANA MEC ZA MEC BRIZ%20PRELAZ

Ko ne ispuni ovu obavezu u roku od 24 casa nakon utakmica automatski gubi clanstvo i biva baniran sa sajta a clanarina mu propada.

Admin
Admin

Posts : 1067
Join date : 2010-10-20

http://dojave-united.freeforums.biz

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum